Sunday, January 9, 2011

I Love Click : My Best Travel Picture Contest!

Today is the last day for I Love Click : My Best Travel Picture Contest!! 
 kalau korang nak tau pasal contest ni, sila la click kat banner kat atas tu.. sempat lagi korang nak join.. jom jom!!

So here it goes~~
Gambar yang akan dipertaruhkan untuk contest ini ialah:
Gambar ni diambil on top of the Curve Hanging Bridge, Langkawi in 2007. aku pilih gambar ni sebab ni lah destinasi pertama percutian kami bersama. masing-masing still single mingle lagi time ni.. haha korang tengok la betapa kurus nye si cawan tu and betapa gemuks nye aku 3 tahun lepas.. na pulak maintain jek macam tu aku rasa~

p/s: gelak guling-guling tengok gambar-gambar dekat langkawi..

4 comments:

Biqque said...

perghhhhh! 'besar' nyer koooooo (punya) hahaha!

ok, good luck weh, tx masuk!

Cawan said...

wei, post lagi up gambau Langkawi.. klaka betul kalo ingat melancong zaman dulu kala..

Laney said...

biqque: gems gile k.. so semua pn besar!!
cawan: hahah akan diup kan lagi di kemudian hari.. hahahah

BlueEwoke said...

Hahaha..lawak gile..first time travel bersama2.. Rambut cawan hodoh gileee